Görüş Bildir

Sabri Güzel'e okuma salonu

Mehmet Sabri Güzel İlköğretim Okulu’nun yeni hizmete giren “Çok Amaçlı Salon”u Sayın Valimiz Mustafa Toprak’ın katıldığı törenle açıldı.

Sabri Güzel'e okuma salonu

Mehmet Sabri Güzel İlköğretim Okulu’na ait “Çok Amaçlı Salon”un açılışı münasebetiyle düzenlenen törene İl Valisi Mustafa Toprak, Vali Yardımcısı Zafer Engin, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Yenişehir Kaymakamı Mustafa Demirelli, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Hadi Ağırbaş,c öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

SABRİ GÜZEL İLKÖĞRETİM

Valilik, 7. Kolordu Komutanlığı, Yenişehir Kaymakamlığı, İl Milli Eğitim ve Yenişehir Milli Eğitim Müdürlüğü ile Okul Aile Birliği ve hayırsever velilerin katkılarıyla yaptırılan “Çok Amaçlı Salon”un kurdelesi İl Valisi Mustafa Toprak ve diğer konuklar tarafından kesilerek açılışı yapıldıktan sonra okul bünyesinde yapılan etkinlikler sergilendi. Anasınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan gösteri ile öğrencilerin seslendirdiği şiirler izleyenlerin büyük beğenisini toplarken, Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin sazlarıyla eşlik ettiği okul korosu bir birinden güzel türkü ve şarkılar seslendirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi