Şanlıurfa’da bomba paniği

Şanlıurfa’da otobüs durağına bırakılan şüpheli çanta bomba paniğine neden oldu. Şüpheli çanta olay yerine gelen polisler tarafından fünye ile patlatıldı.

Şanlıurfa’da bomba paniği

Şanlıurfa'da otobüs durağına bırakılan çanta bomba paniğine neden oldu. Sinyal kesici kullanan polisin çantayı fünye ile patlatmasının ardından çevrede bulunan meraklı vatandaşlar polisi alkışladı. Şanlıurfa kent merkezindeki Halk Eğitim Merkezi binasının karşısındaki otobüs durağının yanına bırakılan el çantası bomba paniğine neden oldu. Çevrede geniş güvenlik tedbirleri alan polis, otobüs ve araç trafiğini ise alternatif yollara yönlendirdi. Çantanın bulunduğu alanı güvenlik çemberine alan polis, uzaktan kumandalı bomba ihtimaline karşı, sinyal kesici kullandı. Bomba uzmanı tarafından çantaya yerleştirilen düzenek ile patlatılan çantada kıyafet olduğu anlaşıldı. Patlamanın etkisiyle orta refüjde bulunan cam barikat parçalandı. Olanları meraklı gözle izleyen vatandaşlar ise patlamanın ardından işini büyük ciddiyet ve güvenlik tedbirleri ile gerçekleştiren polisleri alkışladı.

Kontrollü patlamanın ardından çanta ve içerisindekiler, sahibinin belirlenmesi amacıyla polis merkezine götürülürken, araç ve yaya trafiğine kapatılan yol yeniden ulaşıma açıldı.

Kaynak: İHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler