Görüş Bildir

Şanlıurfa’da sahte altın satanlar yakalandı

Şanlıurfa’da, müşteri olarak girdikleri kuyumcuda sahte altın satarak dolandırıcılık yaptıkları ileri sürülen 3 kişi yakalandı.

Şanlıurfa’da sahte altın satanlar yakalandı

Olay, öğle saatlerinde Sarayönü Mahallesi Divanyolu Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuda meydana geldi. İddiaya göre, biri kadın 3 kişi ellerindeki 8 altın bileziği bozdurmak istedi. Şüphelilerin getirdiği altınları gerçeğinden ayırt edemeyen kuyumcu bilezikler için 17 bin 655 lira para ödedi. Paraları alan şüphelilerin gitmesinin ardından kuyumcu incelediği altınların sahte olduğu anlayınca durumu polise bildirdi.

3 KİŞİ GÖZALTINDA

İhbar üzerine harekete geçen polis, güvenlik kamerasından eşkalini belirlediği 3 şüpheliyi, bir başka kuyumcuya yine sahte altın satmaya çalışırken suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan Tuba D., Kadir T. ve Muharrem T. isimli şüpheliler üzerlerinde 17 bin 655 lira para ve çok sayıda sahte altınla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, sahte altın satarak aldıkları para ise yeniden kuyumcuya iade edildi.

Kaynak:DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi