Görüş Bildir

Şehir magandaları terör estirdi

Diyarbakır’da son zamanlarda sayıları artan şehir magandaları vatandaşlara hayatı zehir ediyor. Mazlum Kaplan isimli genci önce darp eden magandalar, daha sonra tek kurşun ile yaralayıp kayıplara karıştı.

Şehir magandaları terör estirdi

Diyarbakır'da, otomobilde gezen 4 kişi, başka bir otomobili yavaş ilerlediğini bahane ederek durup önce darp ettikleri araç sürücüsünü silahla yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay, Bağlar ilçesi Lefkoşa Caddesi'nde meydana geldi. 21 EB 084 plakalı aracıyla seyir halinde bulunan Mazlum Kaplan (19), içinde 4 kişinin bulunduğu 06 DA 1802 plakalı otomobil tarafından önü kesildi.

ŞEHİR MAGANDALARI

Aracı yavaş kullandığını bahane eden 4 kişi, Kaplan'ı indirip darp etti. 4 kişi tarafından darp edilen Kaplan, daha sonra yoluna devam etmek istedi, ancak ikinci kez aynı şahıslar tarafından yolu kesildi.

Otomobilden inen bir kişi silahını çekerek Kaplan'a ateş açtı. Aracın ön camından giren kurşun, Kaplan'ın dudağından girip dişlerini parçaladı. Dilini yaran kurşun Kaplan'ın çene kemiğinde durdu. Aracından inmeyen Kaplan, kanlar içinde özel bir hastaneye kadar ilerledi.

SİLAHLA VURDULAR

Kaplan, özel hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Fakültenin acil bölümünde yapılan müdahalenin ardından da yoğun bakıma alınan Kaplan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Öte yandan, polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi