Görüş Bildir

Şehitlere Mevlit!

Operasyonlara katılan polisler şehit arkadaşları için dua etti

Şehitlere Mevlit!

Diyarbakır'da Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171'inci yılı etkinlikleri kapsamında, şehitler için mevlit okutuldu. Sur ve Bağlar ilçesinde sürdürülen operasyonlarda görev alan polisler, operasyonlarda şehit düşen arkadaşları ile tüm şehitler için dua etti.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Polis Teşkilatının Kuruluşu yıldönümü etkinlikleri kapsamında şehitler için mevlit okuttu. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki Polis Okulu Camisi'nde düzenlenen mevlide Diyarbakır Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, yardımcıları kamu müdürleri ile polisler katıldı.

ŞEHİT POLİSLER İÇİN

Diyarbakır İl Müftüsü Burhan İşleyen'in verdiği hutbeyle Cuma namazına müteakip okunan mevlite Sur ve Bağlar ilçelerinde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lılara yönelik düzenlenen operasyonlarda görev yapan polisler de katılarak, çatışmalarda şehit edilen arkadaşları ile tüm şehitler için dualar okudu.

DUA EDİLDİ, MEVLİT OKUTULDU

Mevlit bitiminde gül suyu ve şeker ikram edilirken, Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, "Teşkilatımızın 171'inci yılını kutluyoruz. Bu sene biraz daha dar tuttuk kutlamalarımızı. Şehitlerimiz var gazilerimiz var. Bugün mevlitle birlikte başladık, yarın şehitlik ziyaretimiz olacak. Şehit aileleriyle birlikte yemek yiyeceğiz. Bu şekilde haftamızı idrak edeceğiz. Büyük bir teşkilatız, 171 yıldır ülkemize hizmet eden bir teşkilat. İnşallah nice yıllara sağlık ve sıhhat içerisinde ülkemize hizmet edeceğiz" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi