Şehitlere pedal çevirdiler

Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan ve mesai arkadaşları için pedal çevirdiler

Şehitlere pedal çevirdiler

Diyarbakır’da Mezopotamya Bisiklet Topluluğu, polis teşkilatının 177'nci kuruluş yıldönümü nedeniyle, Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve mesai arkadaşlarının şehit edildiği yerde yapılan anıta kadar pedal çevirdi.

Mezopotamya Bisiklet Topluluğu, polis teşkilatının 177'nci kuruluş yıldönümü ve 'Polis Haftası' nedeniyle kentte Türk bayraklarıyla pedal çevirdi. Bisikletli grubun son durağı, 24 Ocak 2001'de düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ile koruma polisleri Atilla Durmuş, Mehmet Kamalı, Sabri Kün, Mehmet Sepetçi ve Selahattin Baysoy'un şehit edildikleri, Yenişehir ilçesi Sezai Karakoç Bulvarı'ndaki anıt oldu.

ŞEHİTLERİMİZİ ANIYORUZ

Topluluk adına konuşan Cüneyt Zengin, "Her türlü zorlu şartlarda mesai mefhumu gözetmeden görev yapan, vatan için şehit ve gazi olmayı bir ülkü sayan polislerimizin bayramını kutlama amaçlı pedal çevirdik. Şehit Emniyet Müdürümüzün gözü arkada kalmasın. Onun bıraktığı idealler devam ettiriliyor. Emniyet teşkilatında yer alan tüm personelin polis bayramını kutluyoruz" dedi.

Topluluk daha sonra, görevde olan polis ekiplerini ziyaret ederek, yıldönümlerini kutladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz