Seyyar satıcıya kayınbirader kurşunu

DİYARBAKIR'ın Yenişehir ilçesinde, seyyar satıcılık yapan Fırat Yaşar, iddiaya göre, kız kardeşini Yozgat'tan Diyarbakır'a getirdiği için kayınbiraderleri tarafından tabancayla vuruldu. Bacağından ve başından yaralanan Yaşar, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Seyyar satıcıya kayınbirader kurşunu

Ekinciler Caddesi'nde seyyar satıcılık yapan Fırat Yaşar, önceki akşam saatlerinde bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Aldığı kurşun yarası ile başından ve bacağından yaralanan Yaşar, olay yerine gelen polislere kendisine saldıranların kayınbiraderleri olduğunu söyledi. Ağır yaralı olan Yaşar, ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

KURTARILAMADI

İlk müdahaleden sonra ameliyatı yapılan ve yoğun bakıma alınan 36 yaşındaki Yaşar gece geç saatlerde, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

5 KİŞİ GÖZALTINDA

Olayla ilgili kapsamlı soruşturma başlatan polis, saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen 2 kayınbiraderin de aralarında olduğu 5 kişiyi gözaltına aldı. Soruşturma devam ederken, Yaşar'ın ölüm haberini alan yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz