Şiddet patlaması

Gölgede 45 dereceyi aşan bunaltıcı sıcaklar sinirleri gererken, dün Diyarbakır'da üç ayrı bıcaklı ve silahlı kavga olayı yaşandı. 5 kişi yaralandı.

Şiddet patlaması

Havaların gölgede 45 derece sıcaklığı bulduğu Diyarbakır'da sinir harbi yaşayan vatandaşlar, en küçük tartışmayı kavgaya dönüştürür hale geldi. Dün kent merkezinde üç ayrı bıçaklı, silahlı kavga olayı yaşandı, 5 kişi de yaralandı.

 

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE

Günün ilk silahlı kavgası Ekinciler Caddesi'nde meydana geldi. İş yerinde bulunan Süleyman T. henüz belirlenemeyen bir nedenle Felemez C. ile Zeynel C'nin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda yaralanan Süleyman T, 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekipleri tarafından Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

İKİ SALDIRGAN YAKALANDI

Süleyman T'nin olay sırasında yanında bulunan küçük yaştaki çocukları ise Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'nden gelen psikologlar tarafından alınarak olay yerinden uzaklaştırıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda, silahlı saldırıya karıştıkları belirlenen 2 kişi, suç aleti silahla birlikte yakalandı.   

 

HURDAYI SİLAHLA VURULDU

Günün ikinci silahlı saldırı olayı Kayapınar ilçesinde yaşandı. Elazığ Caddesi'ndeki bir hurdacı dükkanında bulunan Hasan Mansur Bıyıklı (37), kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısı sonucu yaralandı. Yaralı, Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

 

YENİŞEHİRDE BIÇAKLI KAVGA

Yenişehir ilçesine bağlı Ofis Sağlık Ocağı yanında bulunan seyyar satıcılar ile Yenişehir Belediyesi Zabıta ekipleri arasında çıkan sözlü tartışma bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada Nedim Kazıkçı (21) adlı seyyar satıcı aldığı bıçak darbesiyle, Uğur Genç (22) adlı seyyar satıcı ise sopa darbeleriyle yaralandı. Bıçak darbeleriyle yaralanan seyyar satıcı Nedim Kazıkçı, olay yerine çağrılan 112 acil servis ambulansı ile hastaneye kaldırıldı. Her üç olayla ilgili kapsamlı soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz