Siverek'te kaza: 4 yaralı

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesin'de kontrolden çıkan otomobilin park halindeki başka bir otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Siverek'te kaza: 4 yaralı

Kaza, akşam saatlerinde Diyarbakır- Siverek karayolunun 2'inci kilometresinde meydana geldi. Diyarbakır yönünden ilçe merkezine giden Emre Yılmazyıldırım yönetimindeki 01 RD 402 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarındaki boş alanda park halinde bulunan Mehmet Çiçekçi’ye ait 63 KP 825 otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile şarampole yuvarlanan ve ters dönen otomobilde bulunan İrfan Düzküprü ve Yunus Emre Kılıç ile çarpan otomobilin sürücüsü Emre Yılmazyıldırım ve yanında bulunan Melike Yılmazyıldırım yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar acil serviste tedaviye alındı. Olayın ardından dereye sürüklenen ve kazaya neden olan araçlar çekici yardımıyla otoparka çekilirken, tedavileri süren yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz