Şoförlerden 'Bozuk Yol' Tepkisi

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde yolların bozuk olduğunu ileri süren bir grup şoför, çukurlara müdahale edilmediği için tepki gösterdi.

Şoförlerden 'Bozuk Yol' Tepkisi

DİYARBAKIR-Kulp ilçesi Hamzalı köyü grup yolundan ayrılan ve Baloğlu, Argün, Yuvacık, Kayacık, Akçasır, Saltuk, Koçkar, Aygün mezralarının tek ulaşım yolu olan grup yolun Argün köyünden Baloğlu köyüne kadar olan asfaltlı kısmında yolcu taşımacılığı yapan minibüs şoförleri yağış nedeniyle yollarda oluşan çukurların ulaşımı olumsuz etkilediğini söyledi.

YOLLAR GEÇİT VERMİYOR

Yolun bir an önce onarılmasını isteyen araç sürücüsü Ramazan Olcan, araçların çukurlara düşerek arızalandığını belirterek, "Kulp ilçesi ile Aygün köyü arasında yolcu taşımacılığını yapıyoruz. Özelikle Argün köyü ile Baloğlu köyü arasında bulunan kısımda derin çukurlar oluşmuş. Araçlarımız bu çukurlar nedeniyle zarar görüyor. Zaman zaman yol güzergahı boyunca oluşan çukurlar aracımızda büyük arızalara neden oluyor, daha fazla mağdur olmamamız için yetkililerin bu soruna bir an evvel çözüm bulmasını istiyoruz" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz