Görüş Bildir

SON DAKİKA! Diyarbakır'da patlama: 3 ölü, 45 yaralı!

Diyarbakır'daki patlamayla alakalı bir son dakika haberi daha geldi. PKK, bomba yüklü araçla polis servis midibüsüne saldırdı. Saldırıda 3 kişi yaşamını yitirdi, 12’si polis memuru 45 kişinin de yaralandığı belirtildi, yaralılar arasında bir bebeğin olduğu da öğrenildi. Patlamanın şiddetiyle polis servis aracının yanı sıra çevredeki binalar ve araçlar da hasar gördü.

SON DAKİKA! Diyarbakır'da patlama: 3 ölü, 45 yaralı!

Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesi’nin Dicle Bulvarı üzerinde 7’nci Kolordu Komutanlığı nizamiyesinin 100 metre yakınında, terör örgütü PKK bomba yüklü araçla polis servis aracına saldırdı. Alınan bilgiye göre, merkez Bağlar ilçesi Dicle Bulvarı'nda terör suçu işledikleri iddiasıyla gözaltına alınan bazı şüphelileri sağlık kontrolü için hastaneye götüren polis servis aracının geçişi sırasında bomba yüklü araç infilak ettirildi. Patlamada 12 polis memurunun da bulunduğu 48 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Hastanede tedavisi süren yaralılardan 3'ü müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

31 MART'TA DA SALDIRI OLMUŞTU

31 Mart'ta da Diyarbakır otogarı yakınlarında, polis servisine bombalı saldırı düzenlenmiş 7 polis şehit omuş. 1'i ağır 13 polis ile 1'i ağır 14 sivil yaralanmıştı.

DHA-AA-İHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi