Sorunu anında çözdü

Vatandaş patlayan kanalizasyonu şikayet etti, mahalle ziyaretindeki Belediye Başkanı Beyoğlu DİSKİ ile anında görüşerek, sorunu çözdü.

Sorunu anında çözdü

Eski Bağlar bölgesindeki 5 Nisan Mahallesi'nde esnaf ve ev ziyaretlerinde bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 705.sokakta yaşanan kanalizasyon patlamasına denk geldi.

Vatandaşların bu konudaki şikayet ve taleplerini değerlendiren Başkan Beyoğlu, tablonun çevre temizliği ve insan sağlığı açısından rahatsız verici olduğunca dikkat çekerek sorunun çözümü için ilgili kurumla irtibata geçti.

"VATANDAŞLARIMIZ İÇİN ÇÖZÜM ÜRETMEK ZORUNDAYIZ "

Vatandaşların yaşadığı hiç bir soruna kayıtsız kalamayacaklarını anlatan Beyoğlu,"DİSKİ kurumumuzla iletişime geçerek sorunu aktardık, ivedilikle çözüm üretilmesini rica ettik. Sağolsunlar kendileri bu konuda zaten duyarlı. Vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek zorundayız. Sokak sokak gezerek halkımızla hemhal olmanın güzel sonuçlarına şahit oluyoruz." şeklinde konuştu.

VATANDAŞLARDAN ÇÖZÜM İRADESİ TEŞEKKÜRÜ

Başkanı Beyoğlu'nun halkın sorunlarına karşı gösterdiği hassasiyeti takdirle karşıladıklarını dile getiren mahalle sakinleri çözüm için ortaya koyduğu irade nedeniyle teşekkür etti.

Mahallede aralarında yalnız yaşayan yaşlı bir kadının da olduğu evleri ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler