Sur Belediyesi meclis toplantısında halkla buluşuyor

Sur Belediyesi, halka açık yaptığı meclis toplantısını bu ay Köprübaşı Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

Sur Belediyesi meclis toplantısında halkla buluşuyor

Her ay meclis toplantısını halka açık olarak gerçekleştiren Sur Belediyesi, bu ayki toplantısını Silvan Yolu üzerinde bulunan Köprübaşı Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Toplantıya, Sur Belediyesi Eşbaşkanı Seyid Narin, DBP Sur İlçe yönetimi, meclis üyeleri, birim müdürleri ve Köprübaşı Mahallesi'nde ikamet eden yurttaşlar katıldı. Toplantıda, Temmuz ayına ait mali hizmetlere ilişkin gelir ve gider tablosu okundu.

Tablonun okunması ardından konuşan Sur Belediyesi Eşbaşkanı Seyid Narin, amaçlarının halkın sıkıntı, sorun, eleştiri ve önerilerini ilk ağızdan dinlemek ve çözüm yollarını beraber tespit etmek olduğunu belirterek, belediyenin köy ve mahallelerde yürüttüğü çalışmaların geldiği aşamalar hakkında bilgi verdi.

Belediyenin gelir ve giderleri ile ilgili yurttaşlara bilgi veren Narin, personellerin içeride olan haklarını peyder pey ödemeye çalıştıklarını ifade etti.

MAHALLENİN ANA SORUNU YOL

Narin'in konuşmasının ardından söz alan yurttaşlar, Köprübaşı sakinleri olarak yaşadıkları sıkıntılara değindi. Özellikle yollar konusuna yaşadıkları soruna değinen yurttaşlar, kilitli taş döşeme işinin mahallede başlatıldığını dile getirerek, en kısa zamanda çalışmanın bitmesi ile rahatlayacaklarını dile getirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz