Görüş Bildir

Taşdan'a ziyaret

Gazeteci-Yazar Mehmet Ali Altındağ ile Söz Yayın grubu ve Uzay TV'nin Yöneticileri, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Adnan Taşdan'a ziyarette bulunarak, yeni görevinde başarılar dilendi.

Taşdan'a ziyaret

Aydın İl Emniyet Müdürlüğünden Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Emniyet Müdürü Adnan Taşdan'a, Söz Yayın grubu ve Uzay Tv'nin yöneticileri ziyarette bulundu.

TOPLUMSAL DUYARLILIK

Gazeteci-Yazar İş Adamı Mehmet Ali Altındağ, Söz ve Uzay Tv'nin yöreticileri Ömer Büyüktimur ile Süleyman Pektanç'ı kabul eden İl Emniyet Müdürü Taşdan görüşmede, medyanın önemine vurgu yaptı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Taşdan, Söz Yayın Gurubu ve Uzay Tv'yi çok yakından takip ettiğini, yayın ilkelerini beğendiğini, toplumsal duyarlılık noktasındaki hassasiyetini önemsediğini ifade ederek Diyarbakırın şanslı bir kent olduğunu söyledi.

DİYARBAKIR'IN DEĞERLERİ

Taşdan, Diyarbakır'ın önemli bir kent olduğunu ancak gerçek kimliğini yaşayamadığını belirterek, el birliğiyle bu değerlerin, yeniden yaşatılması ve gün yüzüne çıkarılması için mücadele edeceklerini bildirdi. Suç ve suçluyla mücadelerde tavizkar olmayacaklarını da belirten Taşdan, Diyarbakır'ın huzurlu  ve güvenli bir şehir olması için çalışacağını, suçun önlenmesine yönelik çalışmalara daha ağırlık vereceklerini belirtti. Taşdan, temel felsefelerinin halkla bütünleşme olacağını söyledi. 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi