Toprak öğrenci yurdunda

Bombalı saldırıya uğrayan Şehitlik Lisesi Erkek Öğrenci Pansiyonunu ziyaret eden Vali Mustafa Toprak, öğrencilere geçmiş olsun derken, “Hiçbir sıkıntı ve kötülük olmadan güzellikler içerisinde yaşayalım” temennisinde bulundu.

Toprak öğrenci yurdunda

Yenişehir Kaymakamı Mustafa Demirelli, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Hadi Ağırbaş'la birlikte Öğrenci Pansiyonuna giden Toprak, bahçede toplanan öğrencilerle sohbet etti.

VALİ ÖĞRENCİLERLE

Vali Toprak öğrencilerin talepleri üzerine okula giriş çıkışların tek bir noktadan olması ve duvarlarının da yükseltilmesi konusunda yetkililere talimat vererek “ Buradaki imkanları iyi değerlendirelim imkanları iyi değerlendiremeyip meslek sahibi olmazsak hayatımıza yön veremeyiz" dedi.

Öğrencilere hitaben “hiçbir sıkıntı ve kötülük olmadan güzellikler içerisinde yaşayalım” temennisinde bulunan Vali Toprak, şöyle dedi: "Hepimiz insanız birbirimizi seveceğiz ve kenetleneceğiz. Hiçbir sıkıntı ve kötülük olmadan güzellikler içerisinde yaşayalım. Herkesi kendimize çekip kaynaşacağız, bir ve beraber olacağız. Başarılar diliyorum ve geleceğiniz güzel olsun”

Kaynak: Diyarbakır Söz