Türkiye Yüzyılı temalı Cumhuriyet bayramı!

Bağlar Belediyesi tarafından, cumhuriyetin 100.yılı nedeniyle "Türkiye Yüzyılı" temalı Cumhuriyet Bayramı kutlaması gerçekleştirdi. Belediye bünyesindeki mesleki, beceri ve eğitim kurslarına katılan kadınlar, el emeği ürünlerini sergiledi. Çocuklar ise sergiledikleri folklor gösterileri ve oyunlarla etkinliğe renk kattı.

Türkiye Yüzyılı temalı Cumhuriyet bayramı!

AK Partili Bağlar Belediyesi, Cumhuriyetin 100.yılı anısına "Türkiye Yüzyılı " temasıyla anlamlı bir etkinliği hayata geçirdi.

Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren 60'tan fazla teknik, beceri, mesleki ve eğitim kurslarına katılan kursiyerlerin katılımıyla düzenlenen etkinliğe katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, el emeği göz nuru ürünleri sergileyen kadınları tebrik etti, folklor gösterisi ve oyunlarıyla etkinliğe renk katan çocuklarla yakından ilgilendi.

Belediyenin Körhat Mahallesi'nde bulunan Alay Solin merkezinin bahçesinde açık havada gerçekleşen etkinlikte sergilenen ürünler beğeni topladı.

"BİZİM ÖNCELİĞİMİZ HER ZAMAN EĞİTİM "

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cuma günü Türkiye'nin geleceğine yön verecek vizyon belgesini açıklayacağını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,"Gecesini gündüzüne katarak ülkemizin geleceği için çalışan Cumhurbaşkanımız Türkiye'mizin yarınlarına ışık tutacak hedefleri ve vizyonu açıklayacak.

 Biz de belediye olarak bundan esinlenerek bu etkinliğimizi 'Türkiye Yüzyılı ' temasıyla gerçekleştirdik. Belediyemizin bünyesinde insanımızın hayatına yön veren kurslar faaliyet gösteriyor. Bu kurslara katılan kadın ve çocuklar çok önemli kazanımlar elde ediyor. En önemli önceliğimiz eğitim. Bu yüzden her projemizde eğitime önem veriyoruz. Bu vesileyle bu güzel çalışmaya imza atan kurs hocalarımızı, kursiyer kadınları ve çocukları en kalbi duygularımla tebrik ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler