Görüş Bildir

Tutuklu yakınları serbest

Diyarbakır Barosu Başkanı Cihan Aydın ve yönetim kurulu üyeleriyle, "Cezaevindeki açlık grevleriyle" ilgili yeterince ilgilenmedikleri iddiasıyla açlık grevinde bulunan tutuklu yakınları arasında çıkan kavgada Baro yönetimin şikayeti üzerine gözaltına alınan baba L.A.ve oğlu İ.A., adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.

Tutuklu yakınları serbest

Diyarbakır Barosu Başkanı Cihan Aydın ve yönetim kurulu üyeleriyle, "Cezaevindeki açlık grevleriyle" ilgili yeterince ilgilenmedikleri iddiasıyla açlık grevinde bulunan tutuklu yakınları arasında çıkan kavgada Baro yönetimin şikayeti üzerine gözaltına alınan baba L.A.ve  oğlu İ.A.,  adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.                                                                                     

Bir gün süreyle gözaltında tutulan baba L.A. oğulları H.A., V.A. ve İ.A. önceki gün, savcı karşısına çıkarıldı. Yenişehir Polis Karakolu'nda ifade işlemleri tamamlanan H.A. ve V.A. serbest bırakılırken baba L.A. ve oğlu İ.A. da adliyeye sevk edildi.  Adliyede ifadeleri alından sonra hakim karşısına çıkan baba ve oğul, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi