Görüş Bildir

Üç kaza 5 ölü!

Bölgedeki üç kazada 5 kişi hayatını kaybederken, 15 kişi de yaralandı.

Üç kaza 5 ölü!

DİYARBAKIR- Aşırı hız ve dikkatsizliğin neden olduğu üç trafik kazasında, beş kişi yaşamını yitirdi, 15 kişi de yaralandı.

SİVEREK YOLUNDA

Sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 63 F 1091 plakalı otomobil, Siverek-Diyarbakır karayolunun 32. kilometresinde şarampole devrildi.

1 KİŞİ ÖLDÜ

Kazada, otomobilde bulunan Davut Kaya olay yerinde hayatını kaybetti, Yaşar Kaya ile İsmail ve Yılmaz Küçükçay yaralandı.

Yaralılar, Siverek Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kazada yaşamını yitiren Kaya'nın cesedi, incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

KATLİAM GİBİ

Yüksekova İlçesi'nde minibüsle TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi öldü, 3'ü ağır, 11 kişi de yaralandı. Kaza, dün saat 21.00 sıralarında Yüksekova-Van Karayolu'nun 18'inci kilometresindeki Çöplük mevkiinde meydana geldi. Van'dan Yüksekova'ya gelen Deniz Çakır yönetimindeki yolcu minibüsü ile karşı yönden gelen ve henüz sürücüsü öğrenilemeyen 53 DN 153 plakalı TIR, kafa kafaya çarpıştı.

4 KİŞİ ÖLDÜ

Savrulan yolcu minibüsü yaklaşık 10 metre yükseklikten takla atıp Zap Deresi'ne uçtu. Kazada, Ayten Onay, Ayaz Çakır, Gülistan Karaduman ve Türkan Milas öldü,  3'ü ağır, 11 kişi de yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kazanın ardından kaçan TIR sürücüsü, Yeni Köprü Jandarma Karakolu'na giderek teslim oldu.

İKİ OTOMOBİL

Kaza, öğleden sonra Şanlıurfa- Gaziantep karayolunun 25'inci kilometresinde meydana geldi. Gaziantep yönüne ilerleyen 43 yaşındaki Faik Çelik’in kullandığı 34 KC 5900 plakalı otomobil, önünde ilerleyen 40 yaşındaki Ferhat Kaya yönetimindeki 33 KKZ 40 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü Kaya'nın kullandığı otomobil bir akaryakıt istasyonunun duvarına çarparak durabildi.

Her iki aracın hurdaya döndüğü kazada sürücüler Ferhat Kaya ve Faik Çelik ile araçlarda bulunan Mehmet Çelik, Halil Çelik ve Ömer Kaya yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi