Üç Müşterisini Arabalandırdı

Forum Diyarbakır AVM 3. yılında üç müşterisini araba sahibi yaptı. Otomobillerin çekişi sanatcı Hande Yener'in konseriyle gerçekleştirildi. AVM'nin Müdürü Bulut, "öncelikli adres olmaya devam ediyoruz" dedi.

Üç Müşterisini Arabalandırdı

Güneydoğu bölgesinin en büyük alışveriş merkezi ünvanını elinde bulunduran Forum Diyarbakır Alışveriş Merkezi (AVM) 3. yılında, 3 Ford Fiesta ve Hande Yener konserli hediye kampanyası muhteşem görüntülere sahne oldu.  Milli Piyango İdaresi yetkilileri ve noter huzurunda yapılan çekilişte 3 Ford Fiesta sahiplerini bulurken, popun kraliçesi olarak adlandırılan Hande Yener ise konser verdi. Yener'in konresinde izdiham yaşandı.

Düzenlediği imza günü ve konserlerle yoğun ilgi gören sanatçıları Diyarbakırlılarla buluşturan Forum Diyarbakır AVM, 3’ncü yılına özel olarak düzenlediği kampanyada 3 otomobil çekilişini Hande Yener konseriyle gerçekleştirdi. Çekiliş öncesi konuşan Forum Diyarbakır AVM Genel Müdürü Erdinç Bulut, AVM’nin 3. yılında müşterilerin ilgisiyle her geçen gün daha da büyüyerek, Diyarbakırlılara hizmet etmeye devam ettiklerini söyledi.

“ÖNCELİKLİ ADRES OLMAYA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ”

Son düzenlenen kampanyanın temasına değinen Bulut, şöyle konuştu: “Forum Diyarbakır ailesi olarak uluslar ve uluslar arası iş ortağımız 120 saygın ortağımızla birlikte siz değerli misafirlerimizin keyifli zaman geçirmesinin yanı sıra kazançlı alışverişleriniz için öncelikli adres olmaya hız kesmeden devam ediyoruz. Bu anlamada AVM’mizin açılışından bu yana 3 kez yapmakta olduğumuz alışveriş kampanyamızın ödülleri olan 3 Ford Fiesta’nın talihlilerini belirlemek üzere popun kraliçesi Hande Yener ile birlikte sizlerle bir arada olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Forum Diyarbakır’ın bu yıl 3. Yaşını kutluyoruz. Bu nedenle 3’üncü kez geçekleştirdiğimiz kampanyanın hediyesinin de bu temadan yola çıkarak, 3 Ford Fiesta olarak belirledik. 2015 yılında hep beraber çıktığımız bu yolda, her geçen gün sizlerin teveccühleriyle büyüyen aşıveriş merkezimizin düzenlediğimiz kampanya verileri sayesinde doğru yolda olduğumuzu gösterdi bize. Bu sonuçlar bizleri gururlandırırken, aynı zamanda sizlere özel, yeni farkındalık yaratacak, etkinlik ve kampanyalar yapma konusunda bizleri cesaretlendiriyor. Bu anlamada bu sorumluluk bilinciyle çalıştığımızı hepinizin bilmesini isterim.”

ÇEKİLİŞTE ARABALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Bulut’un konuşmasının ardından Forum AVM içerisinde kurulan standa 3 Ford Fiesta’nın sahipleri bulmaları için Milli Piyango İdaresi yetkilileri ve noter huzurunda çekiliş düzenlendi. Çekiliş sonucunda 169893 katılım numarasıyla Yiğit Gültepe, 770211 katılım numarasıyla Sedat Özuğur ve 220107 katılım nurasıyla Gökhan Teymur 3 Ford Fiesta’nın sahibi oldu.

MUHTEŞEM KONSER

Çekiş sonrası ise sahne alan popun kraliçesi Hande Yener, hayranlarını söylediği birbirinden güzel parçalarla adeta coşturdu. Konseri dinlemeye gelen Yener’in hayranları zaman zaman izdihama neden oldu. Yüzlerce hayranının telefonlarına sarılarak Yener’in fotoğrafını çekmeleri renkli görüntülere sahne oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz