Görüş Bildir

Umutlar bayram dönüşüne kaldı!

Diyarbakır Şehirlerarası Terminal İşletmeleri (DİŞTİ) otogarında bayram tatilinin 9 güne çıkmasına rağmen otobüsler batı illerine boş seyahat ediyor. Dönüşte yolcu alabilen firmaların umudu bayram dönüşü.

Umutlar bayram dönüşüne kaldı!

Kurban bayramı tatilinin 9 gün olmasına rağmen DİŞTİ’de hareketlilik yaşanmadı. Birçok bölgede bayram tatili nedeniyle biletler tükenirken, Diyarbakır firmaları batı illerine boş seferler düzenliyor. Dönüşte, yolcu alabilen firmalar, umutlarını bayram ertesine bağladı. Bir firma yetkilisi Necmettin Geyik, her bayram olduğu gibi yine tek taraflı yolcunun olduğunu belirterek, “Gidişlerin seyrek olarak boş gidiyor. Araçları boş olarak gönderiyoruz. Vatandaşlarımız bayram için kendi memleketlerine ve ailelerine taşıyalım. Tatil pek nadir yaradı” dedi.

“ARAÇLAR BAYRAMDAN SONRA DOLUYOR”             

Arabaların boş olarak otogardan çıkış yaptığını anlatan muavin Cengiz Atabey ise, gelişlerin dolu olduğunu ancak gidişlerin boş olduğunu anlattı. Atabey, “İzmir ve İstanbul’dan gelen arabalarımız dolu. Oralarda yer yok. Ancak Diyarbakır’dan gidişler boş. Böyle beklemedeyiz. Bayramdan sonra işlerimiz yoğun oluyor. Araçlarımız o zaman dolu oluyor” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi