Uzay TV’ye spor yayınlarından dolayı ödül

Diyarbakır’ın uydu ve dijital platformlar üzerinden yayın yapan tek televizyon kanalı olan Uzay TV’ye spor yayınlarından dolayı bir ödül daha verildi.

Uzay TV’ye spor yayınlarından dolayı ödül

Meya Ajans tarafından düzenlenen “Altın Toprak Ödülleri’nde Uzay TV’de yayınlanan spor programları için “yılın en başarılı televizyon spor yayınları” ödülü uygun görüldü. Ödülü, Uzay TV spor yorumcusu Veysi Akar aldı.

ALTIN TOPRAK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Diyarbakır’da 5 yıldır düzenlenen Altın Toprak 2023 ödülleri sahiplerini buldu. Bir salonda düzenlenen yemekli ödül gecesi galasına toplam 35 kategoride, iş dünyasından, eğlence, sanat ve hizmet sektöründen firma temsilcilerine ödülleri verildi. Ünlü sunucular Uğur Arslan ve Serpil Uzuncavdar’ın sunduğu ödül töreni keman ve balerin kız gösterisi ile başlayıp halay ve davul şovlarla devam etti.

Meya Ajans kurucusu ve Altın Toprak ödülleri koordinatörü Elif Yıldız, bu yıl beşincisini düzenlediği Altın Toprak ödülleriyle, Diyarbakır’daki markalar arasındaki tanıtım ile iş ve sanat dünyasını bir araya getirmeyi amaçladığını söyledi.

Yıldız,

“Diyarbakır altın toprak ödülleri Diyarbakır’daki yerel markaları, farklı sektörleri; bir Nevi reklam amaçlı en çok tercih edilen en iyi çıkış yapan fark yaratan gibi unvanlar ile yılsonunda bir araya getirme amacıyla yapılan bir projedir. Tanınmış ünlü isimlerin de geceye davet edilmesi ağırlanması marka çalışanlarının, galaya katılan davetlilerin moral ve motivasyonunu artırma çabasıdır bölgenin ilk ve tek bağımsız organizasyonudur ve öyle de kalacaktır."

dedi.

Herkese teşekkür ediyorum çok güzel atmosfer vardı, diyerek bu çerçevede fenomenler ve sanatçıların da Diyarbakır’a gelerek burada bu tür organizasyonların yapıldığını görmelerini sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

UZAY TV’YE “SPOR YAYINLARI” ÖDÜLÜ

Düzenlenen ödül gecesinde çeşitli gösteriler sunulurken, ünlü sanatçıların da sahne aldığı gecede katılımcılar doyasıya eğlendi. Ardından aralarında bürokratların, eğitim kurumları, tatlıcıların, gazetecilerin de bulunduğu toplamda 35 kategoride ödül verildi.

Diyarbakır’ın uydu ve dijital platformlar üzerinden yayın yapan tek televizyon kanalı olan Uzay TV’ye spor yayınlarından dolayı bir ödül daha verildi.

Meya Ajans tarafından düzenlenen “Altın Toprak Ödülleri’nde Uzay TV’de yayınlanan spor programları için “yılın en başarılı televizyon spor yayınları” ödülü uygun görüldü. Ödülü, Uzay TV spor yorumcusu Veysi Akar aldı. Akar, ödülü Uzay TV ailesi adına aldığını ifade ederek Meya Ajans ve ödül belirleme komisyonuna teşekkür etti.

Ödül töreni, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz