Görüş Bildir

Vali Karaloğlu, incelemelerini sürdürüyor

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, kentte göreve başladığı günden bu yana yaptığı hafta sonu toplantılarına geçtiğimiz hafta sonunda da devam etti.

Vali Karaloğlu, incelemelerini sürdürüyor

DİYARBAKIR-Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, kentte göreve başladığı günden bu yana yaptığı hafta sonu toplantılarına geçtiğimiz hafta sonunda da devam etti.

Vali Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesinde faaliyet gösteren Daire Başkanlıkları yetkilileriyle bir dizi toplantı yaparken bir yandan da Büyükşehir Belediyesine bağlı alanlardaki incelemelerini de sürdürdü.

Geçtiğimiz günlerde Sümer Park içerisinde yer alan kütüphane, Cemil Paşa Konağı Kent Müzesi ve Dengbej Evini ziyaret eden Vali Karaloğlu Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile gerçekleştireceği toplantılar öncesi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezini ziyaret ederek burada incelemelerde bulundu.

Merkezdeki bölümleri tek tek ziyaret eden Vali Karaloğlu yetkililerden bilgi aldı. Vali Karaloğlu, şehir tiyatrosu festivaline devam edilmesinin ve bir kent tiyatrosu oluşturulmasının gerektiğini belirtti.

İNCELEMELER SÜRÜYOR                                                       

Kütüphane bölümüyle ilgili olarak, çalışma saatlerinde düzenleme yapılacağını söyleyen Vali Karaloğlu, konservatuvar bölümünün çalışmalarına değinerek, üniversite, halk eğitim ve Milli Eğitim Müdürlüğü gibi çeşitli kurumlardan destek alınacağını belirtti. Karaloğlu, hem genel anlamda konservatuvar kursları hem de özel yetenekli öğrencileri kapsayan özel kursların düzenlenebileceğini ifade etti.

Merkezdeki derslikler ve sergilenen minyatürleri de inceleyen Karaloğlu, çalışanlarla bir süre sohbet etti. Geçtiğimiz hafta sonlarında da devam eden toplantılarını bu hafta sonunda da sürdüren Vali Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri, İtfaiye, Gençlik ve Spor Hizmetleri, Bilgi İşlem ve İnsan Kaynakları, Park ve Bahçeler, Sağlık Hizmetleri ile Kaynak Geliştirme Daire Başkanlıkları yetkilileri ile birer toplantı yaptı. Toplantılarda devam eden çalışmalar ile planlanan projeler ele alındı.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi