Vali köylerde

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Sur ilçesine bağlı bazı köylerde incelemelerde bulundu.

Vali köylerde

Vali Toprak, köydes Projesi kapsamında ve İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilecek 2012 programına alınmış köy yollarının yapımını ve diğer yatırım çalışmalarını görmek üzere Kumrucuk ve Kutlucat köylerinde incelemelerde bulundu. Burada vatandaşlarla sohbet eden Vali Toprak, köy yollarının asfalt yapılacağını, menfezdeki sorunların giderilerek yol bakımlarının gerçekleştirileceğini söyledi.

KANALİZASYON VE İÇME SUYU

Vatandaşların talepleri üzerine Vali Toprak, Kumrucuk köyünün kanalizasyon, içme suyu ve elektrik altyapısının değiştirilmesi konusunda ilgililere talimat verdi.

Daha sonra Kavaklıbağ köyüne geçen Vali Toprak, köyde yapılan 8 derslikli okul inşaatında incelemelerde bulundu. Alibardak köyünü de ziyaret eden Vali Toprak, asfalt olacak köy yolunu, yeni yapılan taziye evini inceledi. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Vali Toprak, Hamuryazar, Dervişhasan, Fidan ve Yarımca köylerini de ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Vali Toprak, ana yolu köye bağlayan köy yolunun asfaltlanacağı müjdesini verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler