Vekillerden Diyarbakır’a teşekkürler

AK Parti’den seçilen Diyarbakır Milletvekilleri seçmenlerine yönelik teşekkür ziyaretleri başlatırken, sosyal medya hesaplarından da mesajlar yayınladı.

Vekillerden Diyarbakır’a teşekkürler

Kesin olmayan sonuçlara göre Diyarbakır’dan seçilen AK Parti Milletvekilleri Mehmet Galip Ensarioğlu, Mehmet Sait Yaz ile Suna Kepolu Ataman, teşekkür ziyaretlerini başlatırken, sosyal medya hesaplarından mesajlar yayınladı.

SAMİMİYETLE DURMAK YOK

Ensarioğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bizlere seçim sürecinde desteklerini veren, vermeyen ve bağrına basan hemşehrilerimize, her gittiğimiz yerde güler yüzle karşılayan dostlarımıza, akrabalarımıza, İttifak ortaklarımıza ve gece gündüz demeden bizlerle birlikte sahada ter döken değerli dava arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı güzel hizmetlerde bulunmak üzere aynı inanç, aynı gayret ve aynı samimiyetle durmak yok yola devam.”

MECLİS ÇOĞUNLUĞU EMANET EDİLDİ

Öte yandan Mehmet Sait Yaz ise yayımladığı teşekkür mesajında şöyle dedi;

“Milletimizin gelecek tasavvuruna öncelik edecek olan ‘Türkiye Yüzyılı’ hikayesini yazmak üzere başladığımız 14 Mayıs seçim sürecinde Sn. Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’mize destek veren bu yolda emek sarf eden, ter döken; Sayın Cumhurbaşkanımızın siyaset sahnesinde inşa ettiği gönül köprüsüne katkı sağlayan tüm halkımıza minnet borçluyuz.Ayrıca seçimlerin sükunet içerisinde geçmesine destek olan tüm halkımıza de duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyoruz.

Seçim sonucunda halkımız, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı’na güçlü şekilde destek vermiş, Meclis çoğunluğunu emanet etmiştir.

Bu emanetin ve sorumluluğun bilincinde olarak, tüm halkımızı, 21 yıldır kesintisiz devam eden hizmet ve istikrar sürecinin devamı için, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde Cumhurbaşkanımız sn. Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü destek vermeye davet ediyor, tüm halkımıza teşekkürlerimi arz ediyorum.”

HALK İRADESİNİN ÜSTÜNLÜĞÜ

Burada, Suna Kepolu Ataman’da yayımladığı teşekkür mesajını Kürtçe “Spam Diyarbakır, Teşekkürler Diyarbakır”  başlığıyla yayınladı. “Bu şehrin sesi Meclis’te diyen Kepolu Ataman şöyle seslendi;

“Halk iradesinin üstünlüğüne olan bağlılığımız ve siyasi tercihdeki özgürlüğümüzle dünyanın önde gelen demokrasileri arasında yer aldığımızı bir kez daha gösterdik.

“Bu toprakların kadınını, her evin evladını” meclise gönderdiğiniz için müteşekkirim. Oy verene vermeyen farketmeksizin tüm hemşehrilerimin refahı için bu topakların sesi olmaya devam edeceğim.”

Kaynak: Diyarbakır Söz