Görüş Bildir

(Video) Annesini vuran babasını öldürdü

Eğil’de annesine şiddet uygulayan babası Selahattin Umay’ı 14 yaşındaki oğlu tabancayla boynundan vurarak öldürdü.

(Video) Annesini vuran babasını öldürdü

Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde M.U. (14), annesine şiddet uygulayan babası Köy Muhtarı Selahattin Umay’ı tabanca ile vurarak ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan baba Selahattin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirirken, oğlu M.U gözaltına alındı.

ANNESİNİ BIÇAKLADI

Olay, önceki gün akşam saatlerinde Eğil ilçesinin kırsal Yukarı Haydan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; köy muhtarı ve köy korucusu olan Selahattin Umay, bilinmeyen bir nedenle eşi E. Umay’la tartıştı. Kısa sürede tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Selahattin Umay eşi E. Umay’ı bıçakladı.

SİLAHLA ATEŞ AÇTI

Bu sırada durumdan haberdar olup annesini kanlar içerisinde gören çiftin çocukları 14 yaşındaki erkek çocuğu M.U. da babasına ait tabancayı alıp ona ateş etti.  Boynuna isabet eden kurşunla yaralanan Selahattin Umay, ambulansla Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

BABA HASTANEDE ÖLDÜ

Burada tedavi altına alınan baba Selahattin Umay, dün sabah saatlerinde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak, yaşamını yitirdi.  Umay’ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, 14 yaşındaki M.U ise köye gelen jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

M.U’nun Jandarmada işlemleri devam ederken, olayla ilgili kapsamlı soruşturma ise sürüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi