Görüş Bildir

(Video) Diyarbakır Valisi temel atma töreninde konuştu

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, kentte her alanda önemli yatırımların gerçekleştirildiğini söyledi.

(Video) Diyarbakır Valisi temel atma töreninde konuştu

Çeşitli programlara katılmak üzere Dicle ilçesine gelen Vali Su, Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek "Dicle Belediyesi Yeni Hizmet Binası-Bilgi Evi-Kadın Yaşam Merkezi" temel atma töreninde yaptığı konuşmada, ilçeye yakışır bir belediye hizmet binasının temelini atacaklarını söyledi. Binada 11 derslikli kadın yaşam merkezi ve 11 derslikli bilgi evi olacağını aktaran Su, 40 milyon liraya mal olacak yapının ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından butonlara basılarak yapının temeline ilk beton döküldü. İlçedeki programları kapsamında Dicle Halk Eğitim Merkezinde muhtarlarla toplantı yaparak taleplerini dinleyen Vali Su, esnafı da ziyaret etti.

Vali Su, daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından kırsal Bozoba Mahallesi'nde yapılan halı ve basketbol sahalarının açılışını gerçekleştirdi, burada inceleme yaptı, farklı dallarda spor yapan çocuklarla ilgilendi. Vali Su, hizmete açtığı halı sahada Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Çiftçi ve Kaymakam Yurdagül ile çocuklarla futbol maçı yaptı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir