(Video) Diyarbakır’da çay bahçesinde silahlı saldırı

Diyarbakır Mardin Kapı Asri Mezarlığı civarında bulunan bir çay bahçesinde oturan 2 kişi saat 19:00 civarında husumetlileri tarafından silahlı saldırıya uğradı. 15 kurşun sıkılan saldırıda 2 kişi yaralanırken, yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesi bulunduğu bildirildi.

(Video) Diyarbakır’da çay bahçesinde silahlı saldırı

DİYARBAKIR- Olay, saat 19.00 sıralarında Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi’ndeki Mardin Kapı Asri Mezarlığı çevresinde bulunan bir çay bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iki gün önce aralarında husumet yaşayan bir kişi, çay bahçesinde oturan S.K. ve M.E.M.’ye 15 el ateş ederek kaçtı. Saldırıda S.K.’nin omzuna kurşun isabet ederken, M.E.M.’ye isabet eden kurşun sırtından sıyrıldı.

Çevredekilerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine ambulans ve çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. S.K.’nın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Polis, olay ile ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler