(Video) 'Kıskançlık' krizi kanlı bitti

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde imam nikahlı çift arasında yaşanan “kıskançlık” krizi kanlı bitti. Kadın ensesinden vuruldu.

(Video) 'Kıskançlık' krizi kanlı bitti

Olay, Yenişehir ilçesi Gürdoğan Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, dün akşam saatlerinde Gülcan A. ve imam nikahlı eşi S.G arasında kıskançlık nedeniyle tartışma yaşandı. Çift arasında yaşanan gerginlikle Gülcan A., S.G. tarafından ensesinden vuruldu.
Durumun 112 Acil Çağrı merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Durumu ağır olan Gülcan A., olay yerinden sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra kentteki özel bir hastaneye sevk edildi. Gülcan A., daha sonra kentteki devlet hastanesine sevk edildi. Polis, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Doğu Anadolu'da kar ve soğuk hava etkili oluyor

Erzurum, Ardahan, Ağrı ile Kars'ta kar ve soğuk hava etkili oldu.

Hava sıcaklığının sıfırın altında üç derece ölçüldüğü Erzurum'da, araç camları, park ve bahçelerdeki bitkiler üzerinde kırağı oluştu. Palandöken Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 15 santimetre ölçüldü.

Ardahan'da ise yüksek kesimlerde kar etkili oldu. Karayolları ekipleri, yüksek kesimlerdeki karın buzlanmaya dönüşmesi nedeniyle sürücülerden tedbirli olmalarını istedi. Kar, başta Ardahan-Damal kara yolunun Ilgar mevkisi olmak üzere yüksek kesimlerde etkili oldu.

Ağrı'nın Hamur ilçesinde karla kaplanan dağlık alanlarda da soğuk hava etkili oluyor.

Kars'ta dün başlayan sağanak yerini kar yağışına bıraktı. Kentin yüksek kesimleri yağış nedeniyle beyaza büründü, Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü ekipleri de yollarda çalışma yaptı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler