(Video) Numan Kurtulmuş Diyarbakır’da temaslarda bulundu

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Batman'daki temaslarının ardından beraberinde AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti MKYK Üyesi Alaattin Parlak ve AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın ile Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde bağlı kırsal Arıkgöl Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

(Video) Numan Kurtulmuş Diyarbakır’da temaslarda bulundu

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Batman'daki temaslarının ardından beraberinde AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti MKYK Üyesi Alaattin Parlak ve AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın ile Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde bağlı kırsal Arıkgöl Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada konuşan Kurtulmuş, uzun süredir sadece Türkiye'de değil, bölgede çatışma, silah ve bombalardan bahsedildiğini belirtti.

Numan Kurtulmuş daha sonra Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesini ziyaret etti, Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile görüştü, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

KAZANLAR RAMAZAN AYINDA SICAK AŞ İÇİN KAYNAYACAK
Türk Kızılay Diyarbakır Şubesi, ramazan ayı boyunca iftar yemeği ikram edecek.


Türk Kızılay Diyarbakır Şube Başkanı Mesut Işık, Kızılay'ın yaklaşık 154 yıldır ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu belirterek, onlara sahip çıkarak ihtiyaçlarını karşıladığını söyledi.


Kızılay'ın ihtiyaç sahiplerinin umudu haline gelmiş bir kurum olduğunu kaydeden Işık, ihtiyaç sahiplerini belirlemek için kenti sokak sokak gezdiklerini bildirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz