(Video) Vali Su, Kulp, Lice ve Kocaköy’de vatandaşlarla buluştu

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Kulp ilçesinde düzenlenen malzeme dağıtım törenine katıldıktan sonra esnaf ziyareti yapıp mahalle muhtarları ve vatandaşlara bir araya geldi.

(Video) Vali Su, Kulp, Lice ve Kocaköy’de vatandaşlarla buluştu

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Su, Kulp ilçesinde Sert Kabuklu Meyve Yetiştiriciliğini Geliştirme Projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi, GAP İdaresi ile Tarım ve Orman il müdürlüğünün iş birliğiyle yetiştiricilere dağıtılan meyve bahçeleri ihata malzemeleri için düzenlenen törene katıldı.

Törende yaptığı konuşmada valilik ve büyükşehir belediyesi olarak birçok hizmeti hayata geçirdiklerini belirten Su, Büyükşehir Belediyesi olarak Kulp ilçesinde önemli işler yaptıklarını dile getirdi.

Daha sonra esnaf ziyaretine başlayan Su, esnafla sohbet edip taleplerini dinledi. Esnaf gezisi sırasında kendisini takip eden çocuklara oyuncak hediye edip bakkaldan aldığı dondurmaları ikram etti.

Esnaf ziyaretinin son durağı olan kıraathaneye geçen Su, burada mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorun ve taleplerini not alan Su, ivedilikle çözülmesi geren sorunların çözülmesi için ilgililere talimatlar verdi.

Kulp'a bağlı Ağaçlı köyünde bulunan İpek İplik Üretim Tesisinde incelemelerde bulunan Su, daha sonra Lice ve Kocaköy ilçelerine geçti. Su, Lice ve Kocaköy ile kaymakamlarını ziyaret ederek ilçelerle devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz