Yardımlar adrese teslim

Bağlar Belediyesi, depremden sonra ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit ederek zabıta ekiplerinin gözetiminde ihtiyaçlarını evlerine ulaştırarak takdir toplayan bir hizmete imza atıyor.

Yardımlar adrese teslim

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli dört önemli deprem felaketinden etkilenen Bağlar'da evleri hasarlı olmayan ancak desteğe ihtiyacı olan vatandaşlar için Bağlar Belediyesi anlamlı bir hizmeti hayata geçirdi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ihtiyaç sahibi ailelerin tespiti için çalışma başlattı. Ekipler önce ihtiyaç sahibi ailelerinin adreslerine gidip durum tespiti yapıyor, ardında da zabıta ekiplerinin gözetiminde bu ihtiyaçlar ilgili ailelerin adreslerine teslim ediliyor.

Uygulamadan Memnun Kalan Vatandaşlar Teşekkür Etti

Kahramanmaraş merkezli ilk depremin meydana geldiği 6 Şubat'tan bu yana yüzlerce aileye bu şekilde destek sağlandı. Belediyenin hayata geçirdiği bu çalışma sayesinde ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten vatandaşlar, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na teşekkür etti.

Eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte her gün bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Beyoğlu , deprem nedeniyle zor günler geçiren ilçe halkına moral aşılamaya çalışıyor.

Başkan Beyoğlu, 2019 yılında göreve başladıkları ilçede 4 yıldır halkın taleplerini karşıladıklarını ifade ederek depremden sonra ise seferberlik ruhuyla gayret gösterdiklerini dile getirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz