Yeni doğan bebekli ailelere destek ziyaretleri

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte üç mahallede yeni doğan bebeklerin ailelerine ziyaretler gerçekleştirdi.

Yeni doğan bebekli ailelere destek ziyaretleri

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte üç mahallede yeni doğan bebeklerin ailelerine ziyaretler gerçekleştirdi. Ailelere içinde temel ihtiyaçların olduğu bebek çantalarını hediye eden Başkan Beyoğlu,"Rabbim vatana ve millete hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah " ifadeleriyle duygularını dile getirdi. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve eşi Dürdane Beyoğlu, ilçeye bağlı Mevlana Halit, 5 Nisan ve Fatih mahallelerinde yeni doğan bebekleri olan ailelere destek ziyaretleri gerçekleştirdi.

Aileleri tebrik eden ve yeni doğan çocuklarla yakından ilgilenen Beyoğlu çifti , temel bakım ve ihtiyaç ürünlerinden oluşan bebek çantalarını hediye etti. Samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde aileler, Başkan Beyoğlu ve eşi Dürdane Beyoğlu'na  teşekkür etti.

"VATANDAŞLARIMIZLA KAYNAŞIYORUZ"

Göreve geldikleri ilk günden beri sosyal içerikli bu tür çalışmaları düzenli olarak uyguladıklarını anlatan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ailelerin mutluluğunu paylaşıp yalnız olmadıklarını hissettirmeyi amaçladıklarını söyledi. Başkan Beyoğlu,"Yeni doğan çocukların ailelerini ziyaret ediyor, mutluluklarını paylaşıyoruz. ' Çam sakızı çoban armağanı ' misali hediyelerimizi takdim ediyoruz. Üç mahallemizde 4 ailemize misafir olduk. Rabbim vatana ve millete hizmet eden hayırlı evlat olmalarını nasip etsin " diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz