Yetim ve Öksüz Üşümeyecek!

Kayapınar Belediyesi, 300 yetim ve öksüz çocuğa “kışlık bot ve mont” yardımında bulundu.

Yetim ve Öksüz Üşümeyecek!

Merkez Kayapınar İlçe Belediyesi Kültür Müdürlüğü, daha önce belirlenen 300 yetim ve öksüz çocuğa kışlık bot ve mont yardımı nda bulunarak, sevindirdi. Yetim ve öksüzler bu kış üşümeyecekler.

MONT VE BOT DAĞITILDI

Sosyal Belediyecilik anlayışını kendine ilke edinen Diyarbakır’ın merkez ilçe Belediyelerinden Kayapınar Belediyesi, ilçe sınırlarında ikamet eden 300 yetim ve öksüz çocuğa yardım elini uzatarak, kışlık mont ve bot yardımında bulundu. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Arif Karaman’ın talimatı ile belediyenin imkanları ile satın alınan mont ve botlar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi yetim ve öksüz çocuklara dağıtıldı. Mont ve botlarını teslim alan yetim ve öksüz çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.

BU KIŞ ÜŞÜMEYECEKLER

Karaman, kış aylarına girdikleri bu günlerde çocukların kışlık elbiseleri, botları ve montlarıyla ilgili alışverişlerin başladığını söyledi. Kaymakam Karaman, "İlçemizde Kışın nasıl ısınacağım ve kışı nasıl geçireceğim diye düşünen yetim ve öksüzlerimiz var. Bundan dolayı biz de belediye olarak, yetim ve öksüz çocuklarımızın üşümemesi, kışı kötü geçirmemeleri için böyle bir destek de bulunduk. Amacımız, onları bir nebze olsun sevindirmek ve yüzlerinin gülmesini sağlamaktır" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler