Yılın Siyaset Adamı ödülü

Ak Parti MKYK üyesi ve Ak Parti Genel Başkan Vekili Alaattin Parlak'a "Yılın Siyaset Adamı" ödülü verildi.

Yılın Siyaset Adamı ödülü

2023 Vizyon Derneği, AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Başkan Vekili Alattin Parlak'ı "Yılın Siyaset Adamı" seçildi. Parlak önceki gün düzenlenen törenle ödülünü aldı.

2023 Vizyon Destek Derneği tarafından “2023 Vizyon Büyük Türkiye Buluşması” kapsamında, ödül töreni düzenlendi. Bir otelde düzenlenen törenin açış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Cengiz Özbay, "Unutmadık, unutmayacağız. Demokrasiye yeni şehitler vermeyeceğiz. 2023 Vizyon olarak kendimize sorumluluk addederek, bu yola çıktık" dedi.

Törende Ak Parti MKYK üyesi Alaattin Parlak'a "Yılın Siyaset Adamı" ödülü verildi. Parlak ödül töreninde konuştu. "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın hedeflerinden yola çıkarak 2023'te Türkiye'yi daha ileri ve müreffeh bir ülke olarak karşılamanın azmi ve kararlılığı içindeyiz" diyerek şöyle konuştu.

"Bölgesel ve küresel barış için, adalet için bütün imkânları seferber eden Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde en üst seviyede sorumluluklar üstlenmeye devam ediyoruz. Her platformlarda Sayin Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi "2023 hedeflerimize, 2053 ve 2071 vizyonumuza uygun bir Türkiye’yi milletçe el ele inşa edeceğimize yürekten inanıyorum”. Bizleri bu ödüle layık gören 2023 vizyon derneğine teşekkür ederim."

Kaynak: Diyarbakır Söz