Yol Kenarında Ceset Bulundu

Sur'da örgüt üyeleri tarafından kaçırıldığı tahmin edilen bir kişi yol kenarında kafasına iki el ateş edilerek öldürülmüş halde bulundu. Öldürülen şahsın üzerinden "Kürdistan İntikam Tuğayı" yazılı not çıktığı iddia edildi.

Yol Kenarında Ceset Bulundu

DİYARBAKIR-Sur ilçesine bağlı Konacık köyü kırsalında terör örgütü militanlarınca kaçırıldığı tahmin edilen 1 kişi kafasına iki kurşun sıkılmış halde ölü bulundu.

ÜZERİNDEN NOT ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre,  önceki gün sabah saatlerinde köylüler tarafından Konacık köyü Efendi mezrası yakınlarında yol kenarında bir ceset görmeleri üzerine durum Jandarma'ya bildirildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri,  kafasına 2 el ateş edilerek öldürümüş bir ceset buldu. Jandarma cesedin üzerinde ise not olarak 'Kürdistan İntikam Tuğayı' yazıldığı belirtilen bir not tespit etti

BÖLGEDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Üzerinde herhangi bir kimlik çıkmayan şahsın örgüt üyeleri tarafından kaçırılarak infaz edilmiş olabileceği ihtimalı üzerinde durulurken, ölen kişinin cesedi otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırdı. Şahsın kimliğinin belirlenmesine çalışılırken, olayla ilgili kapsamlı soruşturma açıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler