Yollar kan gölü

Tüm trafik önlemlerine rağmen, trafik kazaları karayollarını kan gölüne çevirirken dünkü kazalarda üç kişi hayatını kaybetti.

Yollar kan gölü

Muş'ta otomobilin traktöre çarpması sonucu ağır yaralanan sürücü hastanede hayatını kaybetti.

Hasköy ilçesi Düzkışya beldesinde 65 KC 768 plakalı otomobiliyle, Hasköy-Korkut kara yolunda traktöre arkadan çarpan Şefik Özen (55), tedavisinin sürdüğü Muş Devlet Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralanan aynı aileden 3 kişi de tedavilerinin ardından taburcu edildi. Muş'ta önceki gün aynı kazada Gülfen (35) ile oğlu Bedirhan (9) ve kızı Esmanur Özen (11) yaşamını yitirmişti.

OTOMOBİL DEVRİLDİ

Elazığ'da Vedat Dalokay Caddesi'nde Melih Tosun'un (20) kullandığı 23 FD 969 plakalı otomobil kaldırıma çarparak devrildi.

Devrilen otomobil kaldırımdaki üç ağaca çarptıktan sonra durabildi. Kazada sürücü Tosun ve otomobildeki bir kişi yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Tosun, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

TAKLA ATAN OTOMOBİL

Şehmus Yalav (33) idaresindeki 34 KR 5876 plakalı otomobil, Hilvan-Siverek kara yolunun 15. kilometresindeki Cehennem Deresi mevkisinde kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil takla atarken, sürücü Yalav ise araçtan dışarı fırladı.

Yaklaşık 15 metre sürüklenen otomobil, yol kenarındaki tarlada durabildi. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.  Olay yerine gelen ekipler sürücü Yalav'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

KAMYONET DEVRİLDİ

Gercüş'ün Arıca köyü mevkisinde Lezgin Akgül (32) yönetimindeki 72 AG 073 plakalı sebze ve meyve yüklü kamyonet, şarampole devrildi. Kazada sürücü Akgül ile araçta bulunan Mehmet Emin Akgül (21) yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince Gercüş Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Mehmet Emin Akgül, buradaki ilk müdahalenin ardından Batman Bölge Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz