Görüş Bildir

Yüksekova'da kazada yaralanan polis ve askerlerin yardımına koştular

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde polis aracı ile askerleri taşıyan midibüs çarpıştı. Kazada, 4 asker ve polis yaralandı. Kaza yeri yakınında bulunanlar, evlerinden çıkıp yaralı asker ve polislerin yardımına koştu.

Yüksekova'da kazada yaralanan polis ve askerlerin yardımına koştular

Dünden beri sokağa çıkma yasağını uygulandığı Yüksekova'daki kaza, bugün saat 11.30 sıralarında İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan Dağlıca Kavşağı'nda meydana geldi. İlçe merkezinden çıkan zırhlı askeri araç, kavşakta askerleri taşıyan midibüsle çarpıştı. Meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre her iki araçta bulunan 4 polis ve asker yaralandı. Kazanın hemen ardından yaralıların yardımına olay yeri yakınında bulunanşlar koştu. Yaralı asker ve polisler, araçlardan çıkardıktan sonra ambulanslarla Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

YARALI POLİS MEMURU HASTANEDE ŞEHİT OLDU

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında yaralanan polis memurlarından 1'i, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit oldu. Yetkililer, kazada yaralanan 1 polis ve 4 askerin hastanedeki tedavilerinin sürdüğünü açıkladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi