Zabıta uyuşturucu denetimine çıkıyor!

Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle Koşuyolu Parkı'nda uyuşturucu satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirdi.

Zabıta uyuşturucu denetimine çıkıyor!

Diyarbakır’da son dönemlerde artan şikayetler üzerine belediye zabıtaları ve emniyetin katıldığı eşgüdümlü çalışmayla park ve yaşam alanlarında uyuşturucu denetimleri başlatıldı.

Vatandaşların şikayeti üzerine Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda başlatılan çalışmaya Bağlar Belediyesi ve emniyet destek verdi. Zabıta ve  emniyet ekiplerinin katılımı ile Koşuyolu Parkı içinde uyuşturucu madde denetimi gerçekleştirildi.

UYUŞTURUCU DENETİMİ

Parkın içindeki her yeri didik didik arayan ekipler,zehir tacirlerini bulmaya çalıştı. Yapılan çalışmalarda park içerisinde uyuşturucu maddelerine ve bu işle ilgisi olan kimseye rastlanılmadığı kaydedildi.

Mahalle aralarından sonra park ve dinlenme alanlarında da uyuşturucu satışları yapılarak toplumun huzurunun bozulduğuna dikkat çeken vatandaşlar,kurumların  işbirliğiyle başlatılan denetimlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz