Görüş Bildir

Zehir tacirlerine büyük darbe indi

Siverek İlçesi'nde, polis tarafından durdurulup aranan kamyonda, piyasa değeri 13 milyon lira tutarında olduğu belirtilen 314 kilo 900 gram eroin ele geçirildi, 5 kişi gözaltına alındı.

Zehir tacirlerine büyük darbe indi

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadelesi Şubesi ekipleri, Şanlıurfa-Diyarbakır karayolundaki Selimpınar Mahallesi girişinde oluşturulan kontrol noktasında Van’dan geldiği belirtilen bir kamyonu durdurarak arama yaptı. Eğitimli narkotik köpeğiyle yapılan aramada, aracın tavan kısmına yapılmış gizli bölmesine yerleştirilmiş paketler içerisinde 314 kilo 900 gram eroin ele geçirildi. Uyuşturucu maddeye el koyan polis, kamyonda bulunan ve adları açıklanmayan 2 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda uyuşturucuyu temin edip sattığı iddia edilen 3 kişi daha Adana ve Van'da gözaltana alındı.

13 MİLYON LİRA DEĞERİNDE

Ele geçirilen 314 kilo 900 gram eroinle ilgili Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ile İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, uyuşturucu maddeyi yakalayan 6 kişilik polis ekibini kutladı. Türkiye’de bu yıl içersinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda en fazla eroin maddesinin Şanlıurfa’da ele geçirilerek rekor kırıldığını ifade eden Vali Tuna, "Yakalanan uyuşturucu maddenin yaklaşık piyasa değeri 13 milyon lira olup, olayla ilgili olarak gözaltına alınan 5 şahısla ilgili adli işlemler devam etmektedir" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi