Bahar’dan bahar temizliği

Demet Evgar’ın hayat verdiği Bahar dizisi yine tek solukta izlendi. Bahar, Rengin ve kocasıyla ilgili tüm deilleri dedektif gibi takip ederek topladı ve nihayetinde bahar temizliği yapmaya karar verdi. İşte Bahar’da son bölümde yaşananlar ve gelecek bölümden ipuçları

Bahar’dan bahar temizliği

BAHAR TEMİZLİĞİ

Tmiur’la Rengin’i sarmaş dolaş gören Bahar’ı derin bir hüzün kaplar. Ancak bu dramın altında kalmamaya kendine söz vererek işin aslını öğrenmeye ve hayatına yeni bir düzen koymaya kararlıdır.

Tüm bu karmaşa anında bir reklam ajansı hastanede çekim yapmaya başlar. Çekim esnasında ortaya çıkan komik olaylar izleyiciyi neşelendirirken, Timur’u ise tedirgin eder.

BAHAR VE TİMUR’UN RÖPORTAJI

Nihayetinde Timur’un odasında yaptığı aramada kredi kartı ekstreleri ve faturalardan yola çıkarak aslında kocasının parasının çoğunu Rengin’e harcadığını öğrenir.

Bu duruma daha fazla dayanamayan Bahar, son planını yapar ve Rengin’le Timur’a mutluluklar diyerek kendi hayatında yeni bir sayfa açar.

BAHAR TİMUR’U TERKEDİYOR

Peki bundan sonra ne olacak? Bahar’ın hayatında Evren hoca nasıl bir yer bulacak, Bahar’ın çocukları ve kaynanası bu duruma ne diyecek?

BAHAR SON BÖLÜM FULL HD İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz