Kirli Sepeti 28. bölüm fragmanı | Hayriye meşhur oldu

Now Tv’nin Pazar akşamları yayınlanan neşeli ve bir o kadar da entrika dolu dizisi Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 21 Nisan’da yayınlanan son bölümünde bir yandan para peşinde koşan Aydan’ın herkesi tehlikeye atan hamlesi, Yasemin’in Aylin’den intikam almak için Murat’la yakınlaşma planları tutacak mı.. Kirli Sepeti yeni bölümde neler olacak?

Kirli Sepeti 28. bölüm fragmanı | Hayriye meşhur oldu

Ayça Bingöl, Ceren Moray’ın başrolleri paylaştığı Medyapım imzalı Kirli Sepeti hatırı sayılır bir izleyici kitlesine sahip bir yapım.

Pazar akşamı 27. Bölümü yayınlanan dizide Medine abilerinden kurtulmak için İlkkan’la sahte evlilik yapar ancak abisinden yine de kurtulamaz. Bu arada Aydan da boş durmaz ve İlkkan’ın başına çorap örmeye başlar.

Aylin’in hastanede polise yalan ifade verdiğini duyan Yasemin soluğu Murat’ın yanında alır. Murat’a Aylin’in yaptıklarını anlatmaya çalışırken Murat’ın kendisini teselli etmesini fırsat bilip başka planlar yapar.

Songül, Hayriye ve Medine üçlüsünün başı bir türlü beladan kurtulmaz.

YAVUZ DİZİYE Mİ DÖNÜYOR?

Dizide Yavuz karakterini oynayan Rüzgar Aksoy tekrar diziye mi dönüyor? Yeni bölüm fragmanında Hayriye’nin ‘Yavuz’ diye söyleyip elindeki poşetleri düşürmesi bu iddiaları güçlendiriyor.

Hayriye’nin Aylin’i kazadan kurtarma görüntüleri bir anda onu meşhur eder. Ancak Aylin paraların peşini bırakmaya niyetli değildir.

28 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak 28. Bölümünde bakalım nasıl sürprizler olacak?

KİRLİ SEPETİ 28. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz