AVM'de sergilenen araç mağazaya daldı

Avustralya'nın Sydney kentinde sergilenen bir SUV, yakınlarındaki bir kozmetik mağazasına daldı. Olay sırasında aracın içinde 14 yaşında bir çocuğun olduğu bilgisi paylaşıldı.

AVM'de sergilenen araç mağazaya daldı

Avustralya'nın Sydney kentinde bir alışveriş merkezinde sergilenen spor amaçlı arazi aracının (SUV) 'yanlışlıkla' bir mağazaya dalması sonucu iki kişi yaralandı.

14 yaşındaki bir çocuğun aracı yanlışlıkla hareket ettirmesi sonucunda 50 ve 30'lu yaşlarındaki iki erkeğin yaralandığı, yaralıların tedavi için hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Araç hareket ettiğinde içinde bir çocuk vardı. New South Wales polisi, aracın önce bir cam panele çarptığını, ardından da bir mağazaya daldığını belirtti. Olay, 16 Mart Cumartesi günü yerel saatle 12.30 sıralarında Westfield Liverpool'da meydana geldi.

50'li yaşlarındaki erkeğin başından hafif yaralandığı, diğer kişinin ise göğsünden yara aldığı bilgisi verildi. İki yaralının da durumunun stabil olduğu açıklandı.

Polis, memurların 14 yaşındaki bir çocukla konuştuğunu, çocuğun ardından bir aile üyesiyle birlikte olay yerinden ayrıldığını belirtti.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde de kırmızı bir aracın bir kozmetik standının hemen yanında olduğu, cansız mankenlerin ise onun yakınlarında yerde durduğu görüldü.

New South Wales eyaletinin iş sağlığı ve güvenliği konusunda düzenleyici kuruluşu olan SafeWork NSW, olayla ilgili inceleme başlattı. 

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz