Erdoğan, Roman Seçmene Seslendi: 3 Kenti İşaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Roman seçmenlere yaptığı çağrı, 3 kenti işaret ederek sandıklarda güçlü bir cevap verme vurgusu yapıyor. Roman kardeşlerinin oy kullanarak kendilerini ifade etme çağrısı, seçim atmosferinde önemli bir hareketlilik yaratıyor. Erdoğan'ın bu sözleri, seçimlerin sonucunu etkileme potansiyeline sahip güçlü bir çağrı niteliği taşıyor.

Erdoğan, Roman Seçmene Seslendi: 3 Kenti İşaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın başkanlığındaki 'Roman Dernekleriyle İstişare Toplantısı'na telefonla katılarak, "Roman kardeşlerim kendilerini vatandaş yerine koymayanlara sandıklarda en güzel cevabı verecek. Gerek Edirne gerek Tekirdağ gerekse Kırklareli'nde böyle bir patlamanın olması o kibirli tiplere en güzel cevap olacaktır" dedi.

Erdoğan'ın Roman Seçmene Hitabı

Erdoğan, Bakan Göktaş ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin ardından toplantıya katılan Roman seçmene hitap etti. Erdoğan, "Roman kardeşlerimizin ne kadar kararlı durduklarının haberlerini bu süreç içinde aldım. Pazar günü sandıklara gideceğiz, inanıyorum ki Roman kardeşlerim sandıkları patlatacak" diye konuştu.

Roman Seçmene Oy Verme Çağrısı

Erdoğan, şöyle devam etti: "Roman kardeşlerim kendilerini vatandaş yerine koymayanlara sandıklarda en güzel cevabı verecek. Gerek Edirne gerek Tekirdağ gerekse Kırklareli'nde böyle bir patlamanın olması o kibirli tiplere en güzel cevap olacaktır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu çağrısı, Roman seçmenler arasında büyük yankı uyandırdı. Seçmenler, sandık başına giderek kendilerini ifade etme fırsatını değerlendireceklerdir.

Kaynak: AJANSLAR

Çok Okunan Haberler