Kate Middleton’In Görüntüleri Yapay Zeka Çıktı

Kate Middleton’ın Açıklama Yaptığı Son Videosuna ‘Yapay Zeka mı, Değil mi?’ Testi Uygulandı.

Kate Middleton’In Görüntüleri Yapay Zeka Çıktı

Sosyal medya kullanıcıları ve basın mensupları, Galler Prensesi Kate Middleton’ın yakasından düşmemekte ısrarcı. Kate Middleton’In Görüntüleri Yapay Zeka Çıktı mı?

Uzun süredir kamuoyundan uzak olan Kate Middleton, 22 Mart'ta bir video yayınlayarak yokluğuyla ilgili dolaşan tüm spekülasyonlara ve teorilere son vermişti. Yayınladığı videoda kanserle devam eden mücadelesinin ayrıntılarını paylaştı.

Kate Middleton'un kanser tespitiyle ilgili videosu sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve bu haber sevenlerini üzse de bazılarını inandıramadı. Kanser teşhisi konduğunu öğrendikten sonra birçok kişi ona acil şifalar diledi, ancak bazıları açıkça yayınlanan videonun orijinalliğini sorguladı. Kate Middleton’ın videosunu ‘yapay zeka mı, gerçek mi?’ testine tabii tutan kişiler ilginç bir sonuca vardı. İddialarına göre, Middleton’ın videosu yüzde 96 gibi bir oranla yapay zeka ile yapılmış.

Geçirdiği operasyonun ardından ortadan adeta kaybolan Galler prensesi Kate Middleton, uzun bir süredir hem yabancı basının hem de bizim gündemimizi meşgul etmeye devam ediyor.

Anneler Günü fotoğrafı skandalı ve Kate'in Prens William'la birlikte bir çiftlik dükkanında 'şüpheli' görülmesinin ardından, bazıları hâlâ gizemin içinde sıkışıp kalmış durumda; videonun yapay zeka tarafından oluşturulduğunu düşünüyor. İnsanlar videoyu parçaladılar ve anormallik olarak gördükleri her küçük şeyi gösterdiler;

Şüphecilerin videoda aradıkları ilk şey, Kate Middleton'ın dudağının üstündeki benleriydi. Bu benlerin videoda görünmediğini söylüyorlar.
'Çizgilere bakın!' Bazıları, Kate'in gömleğindeki şeritlerin bankta "kendi gölgelerinin" olmasını ve "farklı açılardan gelmesini" tuhaf buldu.
Nergisler hareket etmiyor mu? Şüpheciler, Kate Middleton'ın arkasındaki park hakkında yorum yaparak, yapraklardan nergislere kadar hiçbir unsurun hareket etmediğine dikkat çekti.Ancak bazı kullanıcılar, sabit arka planın yeşil ekranın kullanılmasından kaynaklanabileceğini ve bunun da kabul edilebilir olduğunu söyledi. Yeşil ekranlar genellikle bir videoya tercih edilen bir arka plan eklemek için kullanılır.

Kate Middleton’In Görüntüleri Yapay Zeka Çıktı 'Onu yalnız bırakın'

Gürültü ve kaosun ortasında, Kate Middleton’ın sevenleri, tüm spekülasyonlara son verilmesi çağrısında bulunuyor.
Kate'i yalnız bırakmanın zamanı geldiğini, böylece kanseri yenebileceğini söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz