Görüş Bildir

Ölen çocuklar için İsrail'de sevinç gösterisi

İsrail’in başkenti Tel Aviv’de bir grup öldürülen Filistinli çocuklar için sevinç gösterisi düzenledi. “Yarın okul olamayacak, çünkü Gazze’de çocuk olmayacak” diye bağıran kalabalık, İsrail’deki Arapların çocuklarını da öldüreceklerini, Gazze’nin bir mezarlık olduğunu söyledi.

Ölen çocuklar için İsrail'de sevinç gösterisi

Gazze'de günlerdir devam eden İsrail saldırılarında yüzlerce çocuk öldürüldü. Uluslararası kamuoyu ya da Batılı güçlerden bu katliama anlamlı bir tepki gelmezken Tel Aviv sokaklarından yükselen bir slogan durumun vahâmetini ortaya koydu.

Tel Aviv'de toplanan bir grup, ölen Gazzeli çocuklar için sevinç gösterisi düzenledi. Grup "Yarın okul olamayacak, çünkü Gazze’de çocuk olmayacak” diye bağırdı.

                       

‘BİR SONRAKİ ÇOCUK SENİNKİ OLACAK’

 

Kalabalığın hedefinde İsrail Parlamentosu'nda yer alan Arap milletvekilleri Ahmet Tibi ve Hanin Zubi de vardı.

Her ikisini de "terörist" olarak tanımlayan grup ayrıca Tibi’nin çocuklarını da öldürmekle tehdit etti, “Bilmeni istiyorum ki bir sonraki çocuk seninki olacak” diye tezahürat yaptı. Grup “Araplardan nefret ediyorum” ve “Gazze bir mezarlıktır” diye de bağırdı.

200'DEN FAZLA ÇOCUK ÖLDÜ

İsrail'in saldırıların devam ettiği son 24 günde 200'den fazla çocuk hayatını kaybetti. Saldırılarda okul, çocuk parkı, plaj ve hastaneler de hedef alındı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi