Silahlı saldırı: 8 ölü

Polisle çatışmaya giren şahıs 9 kişiyi vurdu. Vurduğu 9 kişiden 8’i hayatını kaybetti.

Silahlı saldırı: 8 ölü

ABD'li yetkililer, Chicago'da üç yerde sekiz kişiyi vurarak öldürdüğünden şüphelenilen bir adamın Teksas'ta polisle girdiği çatışma sonrasında kendini vurarak öldürdüğünü açıkladı.

Polis daha önce yaptığı açıklamada Nance'in, üç ayrı yerde cesetleri bulunan, tanıdığı sekiz kişinin öldürülmesi olayının şüphelisi olduğunu açıklamıştı.

Yetkililer, sekiz kişi arasında bilinen ilk kurbanın pazar öğleden sonra Joliet Kasabasında vurularak öldürülen bir adam olduğunu söyledi.

Polis, kurbanın 28 yaşında, aslen Nijeryalı ve yaklaşık üç yıldır ABD'de yaşayan bir adam olduğunu belirtti.

KURBANLARI AİLESİNDEN OLABİLİR

Memurlar pazartesi sabahı Nance'in evinin karşısındaki evin dışında kan olduğunu fark etti ve içindeki iki kişinin vurularak öldürüldüğünü buldu.

Polis daha sonra Nance'in evine girdi ve burada beş ceset daha bulundu. Üç cinayet mahalindeki toplam ölü sayısı sekize çıktı.

Yetkililer düzenledikleri basın toplantısı sırasında evlerdeki insanların ne kadar süre önce öldüğüne dair henüz herhangi bir sonuç olmadığını söyledi. Otopsiler devam ediyor.

Kurbanların şüphelinin ailesinden olup olmadığı sorulduğunda ise şüphelinin öldürdüğü kişileri tanıdığı belirtildi ancak başka ayrıntı verilmedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler