Vahşet: Ev arkadaşının kalbini ve beynini yedi!

ABD'nin Baltimore eyaletinde ev arkadaşını öldürdükten sonra kalbini ve beynini yiyen kişi, polis tarafından tutuklanarak hapse gönderildi.

Vahşet: Ev arkadaşının kalbini ve beynini yedi!

Polisin verdiği bilgiye göre, Morgan Devlet Üniversitesi öğrencisi 21 yaşındaki Alexander Kinyua (solda), 37 yaşındaki Kujoe Bonsafo Agyei-Kodie'yi (sağda) öldürdükten sonra bedenini parçaladığı bilgisini de verdi.

Kinyua'yı ziyarete gelen kardeşi ile babası işlenen cinayeti ortaya çıkardı. Cuma günü polise kayıp olduğu bildirilen Agyei-Kodie'nin parçalanmış cesedinden bazı parçaları gören Kinyua'nın kardeşinin babasına durumu bildirmesi ve daha sonra polisi aramaları sonunda olay gün ışığına çıktı.

İhbar üzerine Kinyua'nın evine gelen polis Agyei-Kodie'nin parçalara ayrılmış organlarını evin bodrum katı ile yakındaki bir kilisenin arkasındaki çöp kutusunda buldu. Ancak polis Agyei-Kodie'nin kalbini ve beynini bulamadı. Kinyua daha sonra polise ev arkadaşını öldürdükten sonra kalbi ile beynini yediğini itiraf etti.

Baltimore'da meydana gelen olay sonunda Kinyua birinci derece cinayet suçlamasıyla tutuklandı. Polis Kinyua'nın 20 Mayıs'da da bir öğrenci arkadaşına saldırıp ısırdığını, beyzbol sopası ile vurduktan sonra da kaçtığını söyledi.

(CİHAN)

Kaynak: Diyarbakır Söz