Yok artık! Bu öğretmen tam 37 öğrencisine tecavüz etti

Amerika'daki tecavüz haberlerine bir yenisi daha eklendi, bir kadın öğretmenin tam 37 öğrencisine tecavüz ettiği iddiası ülke gündemini sarstı. Tecavüzden yargılanan bu kadın öğretmen 555 yıl hapis cezasına çarptırılabilir

Yok artık! Bu öğretmen tam 37 öğrencisine tecavüz etti

 ABD’deki öğrenciye tecavüz haberleri bitmek bilmiyor. Durun durun, düşündüğünüz gibi değil, bu kez tecavüz eden kişi bir kadın öğretmen. Bu 30 yaşındaki kadın İngilizce öğretmeninin küçük yaşlardaki tam 37 çocuğa tecavüz suçlamasıyla yargılanıyor. Her bir çocuğa 15 yıl olarak hapis cezası gelirse toplamda 555 yıl hapis cezası alacak.

>ABD'DE TECAVÜZ HABERLERİ BİTMİYOR

>Amerika’daki tecavüz haberi Bild gazetesinden.

>30 yaşında ve İngilizce öğretmeni olduğu öğrenilen Jennifer Christine Fichter adlı kadının otuz yedi küçük yaştaki çocuğa tecavüz suçlamasından, her tecavüz için 15 yıl hapis cezası alırsa, toplam 555 yıl hapis cezası alacağı öğrenildi.

ÖĞRENCİ MERAKLISI KADIN ÖĞRETMEN

Fichter’in yaklaşık bir yıl önce üç erkek öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmesi yüzünden görevine son verilmişti. 17 yaşındaki bir öğrenci verdiği ifadede ise Kasım 2013’de ilişkiye başladıklarını söyleyip “hep arabaya gider, orada yapardık“ dedi. Öğrenci, en az 20-30 kez öğretmeniyle beraber olduğunu anlattı. Öğrencilerinden hamile kalan öğretmenin, çocuğu da aldırdığı savcının iddianamesinde yer aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler