24 Nisan’da okullar tatil mi?

Tüm öğrenciler bunu merak ediyordu ve neredeyse her öğrenci Google’a “24 Nisan tatil mi” diye soruyordu. Nihayetinde o ‘24 Nisan tatil mi’ sorusu yanıt buldu. İşte ’24 Nisan okul tatil mi’ sorusunun yanıtı…

24 Nisan’da okullar tatil mi?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yapılacak etkinlikler dolayısıyla öğrenciler belirli bir dinlenme süresi veriliyordu. Ancak o uygulamada düzenlemeye gidildi.

24 NİSAN'DA OKUL VAR MI, TATİL Mİ?

24 Nisan hangi okullar tatil, 24 Nisan kimlere tatil? 23 Nisan’da memurlara tam gün tatil mi? 23 Nisan kimlere tatil olacak? Gibi sorular sonunda yanıt buldu.

23 NİSAN TATİL AMA 24 NİSAN'DA OKULLAR TATİL EDİLMİYOR

23 Nisan yaklaşırken öğrenciler her sene olduğu gibi bu yılda "24 Nisan tatil mi?" sorusuna cevap aramaya ve hatta Google’a bile yazmaya başladı.  Milli Eğitim Bakanlığı’nın yaptığı açıklama doğrultusunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü resmi tatil yapacak olan okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerin de 24 Nisan’da eğitime devam edileceği söylendi.

Yani ’24 Nisan tatil mi’ sorusuna ‘Hayır’ cevabı geldi.

23 Nisan 2015’ten bir sonraki gün 24 Nisan’da okulların tatil olmadığı net bir şekilde açıklandı. 23 Nisan’da tatil yapacak okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri 24 Nisan’da eğitime devam ediyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz