Görüş Bildir

Anlamlı spor yardımı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit düşenlerin anısına kurulan, "15 Temmuz Gençlik ve Spor Kulübü"ne malzeme desteği sundu.

Anlamlı spor yardımı

Bismil Kaymakamlı Turgay Gülenç ve İlçe Mili Eğitim Müdürü Aydın Ak'ın girişimi sonucu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından gönderilen yardımlar, ilçeye ulaştı.

6 koli spor malzemesi kulüp yöneticileri tarafından futbolculara dağıtıldı.

Kulüp Başkanı Eyüp Yıldırım, yaptığı açıklamada, kulübü 15 Temmuz'da darbecilere karşı mücadele ederken şehit olanların anısına kısa bir süre önce kurduklarını söyledi.

150 GENÇ SPORCU

Kulüpte yaklaşık 150 genç sporcunun bulunduğunu belirten Yıldırım, gençlerin spor yapmaları için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Yıldırım, malzeme desteğinde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Kulübün As Başkanı Neytullah Güleken ise malzeme yardımı gönderilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

"Kulübü kurmamızın bir nedeni de gençleri kötü alışkanlıklardan alıkoymak, gençlerin ilçemize ve milletimize hayırlı evlatlar olmalarını sağlamaktır. Amacımız, Bismil'i ve gençlerimizi en iyi yere getirmek, ülkenin ve milletin hizmetinde olmalarını sağlamaktır." diyen Güleken, gençleri sporla buluşturacaklarını dile getirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi